Overwegingen om te weten over Laserontharing

• Bestemd vanwege alle huidtypen, verder getinte huidtypen mogen behandeld worden betreffende de SHR; • Er zijn minder behandelingen nodig dan bij andere ontharingsmethoden; • In principe geen bijwerkingen; • Bestemd vanwege grotere oppervlakte; • Nauwelijks prikkeling met omliggende huid; - Via het originele koelsysteem betreffende de Sopranolaser is dit bijna pijnloos; • Direct na een verzorging kunt u uw bezigheden weer hervatten; • Geschikt wegens heren en vrouwen.

Voeg jouw ervaring toe en heb ons Bol.com cadeaubon! Verdien ons met de cadeaubonnen in ruil voor een informatieve oefening aan jouw cosmetische ofwel plastische ingreep. Meer informatie en condities Expertise toevoegen Deel jouw oefening betreffende anderen Veelgestelde vragen

vanaf 4 weken wegens het begin aangaande de verzorging mag ook niet meer harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode ofwel Epilady gebruiken. Tussen de behandelingen mag u dan ook de hoofdharen immers scheren ofwel afknippen.

Omdat een huid iedere keer zal proberen een beschadiging welke wordt aangebracht te repareren, behoren te de haren enkele keren behandeld worden. Garanderen het daar nimmer verdere ons haar zal groeien in het behandelde gebied kan zijn ook niet geoorloofd.

Acura Clinics is specialized in kunststof and aesthetic surgery. Wij focus on gentle and innovative treatment methods. You will be in good hands with our experienced and skilled English-speaking doctors and clinic team. Wij will make sure you feel well taken care ofwel and informed at all times.

Super uitstekende behandeling, medewerkster Kristel geeft juiste uitleg en kan zijn heel behulpzaam en vanzelf en weet daar waar jouw zo over praat. Ze geeft ons goed v...Lees verdere

Ik heb hier heel gemakkelijk blond haar. Kan zijn permanente ontharing door medicament aangaande laser wegens mij geoorloofd? Voor lichtblonde, grijze en rode hoofdharen is de laserbehandeling niet zo efficiã«nt.

Een keuze wegens bovengenoemde ontharingslasers is afhankelijk over uw teint, huidtype, mate aangaande overbeharing en aangaande welk lichaamsdeel er behandeld dient te worden. Een treatment betreffende de Soprano Duide Laser mag aangaande enige seconden op een bovenlip tot 8 minuten duren vanwege de hele rug.

Via een lichte haarkleur is de vitaliteit minder geregistreerd in een haarzakjes. Hiermee kunnen die ook niet gebroken. Ons alternatief voor mensen met een lichte haarkleur is een laserbehandeling betreffende radiogolven. Die wordt in sommige klinieken aangeboden.

Tijdens een ontharing met laser ontvangt u dan ook een bril teneinde de ogen te beschermen. De treatment duurt, afhankelijk van het te veven gebied, tien minuten tot ons uur.

Teneinde echt te zijn dat een groot gedeelte betreffende de niet-behandelde haarzakjes voor een volgende treatment immers in de groeifase is, hanteren we een rustperiode met plusminus 6 tot acht weken tussen de laserontharingen.

Zo worden de hoofdharen één voor één behandeld. Een treatment is ook niet ongevoelig, de prikkelende warmte in een huid kan mits pijnlijk worden ervaren. Het verschilt echter immers per locatie, zo kan zijn onder andere het veven met de bovenlip gevoeliger vervolgens om de kin.

Er zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen benodigd teneinde dit overtollige ofwel ongewenste haargroei te reduceren. Dit precieze aantal laserontharing behandelingen is onder andere afhankelijk betreffende dit te veven gebied.

 Het goedkoop over IPL is het door de voordeligere aankoop van het apparaat, regelmatig tevens de behandel prijzen lager bestaan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Overwegingen om te weten over Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar